Aile ve Çocuk
  • OYUN-ETKİNLİK
  • ÇOCUK EĞİTİMİ
  • VİDEOLAR
  • EVLİLİK-AİLE İÇİ İLETİŞİM
  • ANNELERE
  • BABALARA
  • DİĞER
    • MAHREMİYET EĞİTİMİ
    • KİŞİSEL GELİŞİM
    • ÖZGÜVEN KAZANIMI
    • TUVALET EĞİTİMİ
    • YEMEK TARİFLERİ
No Result
View All Result
Aile ve Çocuk
No Result
View All Result

O okulun müdürü açığa alındı!

Aile ve Çocuk by Aile ve Çocuk
Ekim 13, 2018
in HABERLER
0
O okulun müdürü açığa alındı! 3

Ardahan’da, üzerine elbise dolabı düşen 10 yaşındaki öğrenci Zerin Koç’un hayatını kaybettiği Kazım Karabekir Yatılı Bölge Ortaokulunun Müdürü, idari soruşturma kapsamında açığa alındı.

Karagöl Mahallesi Kazımkarabekir Yatılı Bölge Ortaokulunun pansiyonunda kalan ve dün akşam odasında arkadaşları ile oynarken üzerine dolap düşmesi sonucu yaralanan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 5. sınıf öğrencisi Zerin Koç’un (10) ölümüne ilişkin adli ve idari soruşturma sürüyor.

Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen adli soruşturma çerçevesinde küçük Zerin’in cesedi, Ardahan Devlet Hastanesinden alınarak Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Çocuğun cenazesi, buradaki otopsinin ardından toprağa verilmek üzere kara yoluyla Ardahan’a getirilmek için yola çıkarıldı.

Ayrıca Zerin Koç’un hayatını kaybettiği odada polislerce inceleme yapıldığı ve odanın soruşturma nedeniyle kapatıldığı belirtildi.

Okul müdürü açığa alındı
Olaya ilişkin yürütülen idari soruşturma kapsamında ise soruşturmanın selameti açısından söz konusu okulun müdürü Tahir Koçak, Ardahan Valiliğince görevden uzaklaştırıldı.

Bugün Ardahan’daki baba ocağı Samanbeyli köyünde toprağa verilmesi beklenen Koç’un 3 kardeşinin olduğu öğrenildi.

Halil ve Özlem Koç çiftinin ikinci çocuğu olan Zerin Koç’un oturduğu köydeki evlerinin okula uzak alması nedeniyle yatılı olarak eğitim gördüğü belirtildi.

Olayı duyup Koç ailesinin evine gelen komşuları da aileye taziyelerini iletti.

Olayın Geçmişi

Kazım Karabekir Yatılı Bölge Ortaokulunun yatılı kısmında kalan 5. sınıf öğrencisi Zerin Koç, arkadaşları ile oyun oynarken üzerine elbise ve kitap koymak için kullandıkları dolap düşmesi sonucu yaralanmış, kaldırıldığı Ardahan Devlet Hastanesinde kurtarılamamıştı.

Olaya ilişkin adli soruşturmanın yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığınca olayla ilgili ihmalin araştırılması için inceleme ve adli soruşturma başlatılmıştı.

Tokat'ın kayıp çocukları bulunamadı! 4
HABERLER

Tokat’ın kayıp çocukları bulunamadı!

Aralık 30, 2018
Konuk Yazar: Çocuğum Okula Gitmek İstemiyor Neden? Neler Yapabilirim? 4
ÇOCUK EĞİTİMİ

Konuk Yazar: Çocuğum Okula Gitmek İstemiyor Neden? Neler Yapabilirim?

Ekim 22, 2018
“Evladıma... Minnetle...”
ŞERMİN YAŞAR-OYUNCU ANNE

“Evladıma… Minnetle…”

Ekim 8, 2018
Doğurduğu bebeği... 3
HABERLER

Doğurduğu bebeği…

Aralık 27, 2018
Ceylin Atik davasında flaş gelişme... Bir tanık çıktı! 7
HABERLER

Ceylin Atik davasında flaş gelişme… Bir tanık çıktı!

Eylül 27, 2018
  • KENDİN YAP
  • YEMEK TARİFLERİ
  • ÇOCUKLAR İÇİN
  • VİDEOLAR

© 2021 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • OYUN-ETKİNLİK
  • ÇOCUK EĞİTİMİ
  • VİDEOLAR
  • EVLİLİK-AİLE İÇİ İLETİŞİM
  • ANNELERE
  • BABALARA
  • DİĞER
    • MAHREMİYET EĞİTİMİ
    • KİŞİSEL GELİŞİM
    • ÖZGÜVEN KAZANIMI
    • TUVALET EĞİTİMİ
    • YEMEK TARİFLERİ
×
×
Send this to a friend