Aile ve Çocuk
No Result
View All Result
  • OYUN-ETKİNLİK
  • ÇOCUK EĞİTİMİ
  • VİDEOLAR
  • EVLİLİK-AİLE İÇİ İLETİŞİM
  • ANNELERE
  • BABALARA
  • DİĞER
    • MAHREMİYET EĞİTİMİ
    • KİŞİSEL GELİŞİM
    • ÖZGÜVEN KAZANIMI
    • TUVALET EĞİTİMİ
    • YEMEK TARİFLERİ
  • OYUN-ETKİNLİK
  • ÇOCUK EĞİTİMİ
  • VİDEOLAR
  • EVLİLİK-AİLE İÇİ İLETİŞİM
  • ANNELERE
  • BABALARA
  • DİĞER
    • MAHREMİYET EĞİTİMİ
    • KİŞİSEL GELİŞİM
    • ÖZGÜVEN KAZANIMI
    • TUVALET EĞİTİMİ
    • YEMEK TARİFLERİ
No Result
View All Result
Aile ve Çocuk
No Result
View All Result

Hakimden tacizciye tokat gibi cevap!

Mersin’de alışveriş merkezinde genç bir kadını elle taciz ettiği iddiasıyla yargılanan sanık, 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Sanığın “Ben sürekli elimi kolumu sallayarak yürürüm zaten” sözlerine hakimin cevabı ise sert oldu.

Mersin 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci celsesinde, müşteki S.T ve tutuksuz yargılanan sanık S.A. ile tarafların avukatları hazır bulundu. 

Mahkeme hakimi, duruşmada bilirkişi tarafından güvenlik kameralarında yapılan incelemelerin ardından hazırlanan raporu okudu.

Hakim, raporda sanık S.A’nın aynı gün içerisinde 3 farklı kadına daha cinsel saldırı eyleminde bulunduğunun, fotoğraflarla tespit edildiğini söyledi. 

Yaşananları anlatan müşteki S.T, alışveriş merkezinde annesiyle birlikte bir mağazada ürünlere baktığı esnada olayın gerçekleştiğini belirterek, “Sanığı görünce annemle birlikte müdahale ettik. Sanığı çevredekilerinde yardımıyla güvenlik ve polis ekiplerine teslim ettik.” dedi. 

Hakim, müşteki S.T’nin ifadesi üzerine sanığa dönerek, “O gün için sarhoştum ne yaptığımı bilmiyorum demiştin. Sağlı sollu ellerini sallayarak 4 kadına birden cinsel saldırıda bulunmuşsun. Nasıl oluyor bu?” diye sordu. 

‘BİR PALA BIYIKLIYA DENK GELSEYDİ DE GÖRSEYDİN GÜNÜNÜ’

“Ben sürekli elimi kolumu sallayarak yürürüm zaten.” diyen S.A’ya tepki gösteren mahkeme hakimi,

“Oldu kadınları dışarıya çıkarmayalım artık istersen… Senin gibi adamları dışarıya bırakmayacaklar, içeride tutacaklar asıl. Elin de ne hikmetse bir erkeğe denk gelmemiş senin. Bir pala bıyıklıya denk gelseydi de görseydin gününü. Elini kolunu sallayarak yürürmüş… O eline, koluna sahip olacaksın.” sözleriyle karşılık verdi. 

Hakimin “Evlenecektin sen ne oldu?” sorusu üzerine sanık S.A, nişanlandığını belirtti. 

Olay anında sarhoş olduğunu iddia eden S.A, “İlk kez başıma böyle bir şey geliyor. Ben elimi kolumu sallayarak yürürüm. Alışveriş merkezinde o gün kadınlar olduğu için belki elim kolum değmiş olabilir. Kadınlara bugüne kadar çarpan tek kişi ben değilim. Yaşanan olaylar için pişmanım.” diye konuştu. 

Esasa ilişkin savunması istenen S.A, şunları söyledi: 

“Cezaevine değil, dünya evine girmek istiyorum. Nişanlım var. Onunla evlenmek istiyorum. Başıma gelen şey çok kötü bir durum. Olaydan sonra bir süre işe de gidemedim. Sosyal medyadan olaydan sonra linç kampanyası başlatıldı hakkımda. Zor günler geçirdim. Yaşanmasını istemediğim bir olay geldi başıma. Özür diliyorum.”  

Sanığın savunmasının ardından söz alan mağdur S.T, “Böyle insanlar, bu tür olayların sadece şikayetle bitmeyeceğini iyice öğrenmeli. Hiçbir kadının böyle bir olayla karşı karşıya gelmesini bir daha istemiyorum.” diyerek sanığın cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme hakimi, sanığa cinsel davranışlarla bir kimsenin vücut dokunulmazlığını ihlal ettiği gerekçesiyle 5 yıl hapis cezası verdi. 

———

Çizgi filmde 'down' polemiği 2
ÇOCUK EĞİTİMİ

Çizgi filmde ‘down’ polemiği

Şubat 11, 2019
Her gün kullanılan temizlik ürünlerine dikkat!
SAĞLIK

Her gün kullanılan temizlik ürünlerine dikkat!

Kasım 2, 2018
İlişkinin, bir bitki gibi beslenmesi gerekir. - Doğan Cüceloğlu 2
DOĞAN CEYLAN

İlişkinin, bir bitki gibi beslenmesi gerekir. – Doğan Cüceloğlu

Temmuz 9, 2018
Çocuk neyi, neden yapar? - Pedagog Adem Güneş 2
ADEM GÜNEŞ

Çocuk neyi, neden yapar? – Pedagog Adem Güneş

Mayıs 9, 2017
Hiç dağılmayan evler... 2
ÇOCUK EĞİTİMİ

Hiç dağılmayan evler…

Aralık 30, 2018

FAYDALI BAĞLANTILAR:

Kolay çizim fikirleri

Easy Drawing ideas – Cute Drawings

Dibujos Faciles – Como Dibujar

Dessins Faciles – Como Dessiner

No Result
View All Result
  • OYUN-ETKİNLİK
  • ÇOCUK EĞİTİMİ
  • VİDEOLAR
  • EVLİLİK-AİLE İÇİ İLETİŞİM
  • ANNELERE
  • BABALARA
  • DİĞER
    • MAHREMİYET EĞİTİMİ
    • KİŞİSEL GELİŞİM
    • ÖZGÜVEN KAZANIMI
    • TUVALET EĞİTİMİ
    • YEMEK TARİFLERİ
ARKADAŞLARINLA PAYLAŞ
  • Facebookta Paylaş
  • Whatsappta Paylaş
  • Facebook Messengerdan Gönder
  • SMS ile Gönder
  • E-Maile Gönder
  • Twitterda Paylaş
  • LinkedIn
  • Telegramda Paylaş
×
×
Maile Gönder